Creștem lideri prin idei, cărți, artă și experiențe!

Facultatea de Management propune comunității SNSPA o platforma culturală digitală, menită să faciliteze accesul la cultură, să ne conecteze mai mult cu mediul cultural, cu arta sub toate formele sale.

Culture Mix este un ”centru cultural” atipic, fiind o inițiativă care nu are un spațiu fizic sau o structură formală bine definită, ci mai degrabă o platformă de activitate culturală în sens larg, dar și de activism cultural. Este un spațiu în care studenții și comunitatea SNSPA își pot descoperi interesele și abilitățile în sfera culturii, le pot manifesta și le pot dezvolta.

Scopul acestui proiect este de a media dialogul între mediul academic și cel al culturii, în special prin stimularea înțelegerii de către studenții universității a culturii contemporane, prin încurajarea dezbaterilor în jurul unor fenomene culturale relevante pentru societatea contemporană, precum şi prin impulsionarea studenților de a se implica în activități culturale din cele mai diverse.

Avându-se acestea în vedere, Facultatea de Management din cadrul SNSPA invită atât studenţii, cât și cadrele didactice – indiferent de facultatea şi profilul lor – să participe la activităţile centrului său cultural Culture Mix, contribuind la dezvoltarea platformei.

Astfel, cei care doresc să contribuie, ne pot scrie aici: alexandra.zbuchea@facultateademanagement.ro

Cei curioși, care vor să ne descopere, sunt invitați să acceseze platforma culturemix.facultateademanagement.ro

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget