Proiect EXCELL: Orientare în activitatea de cercetare și diseminare a rezultatelor cercetării

Experții din cadrul proiectului „Excelență în cercetarea științifică. Dezvoltarea infrastructurii de cercetare interdisciplinară din SNSPA” (EXCELL), cod CNFIS-FDI-2022-0178, oferă câteva recomandări pentru tinerii cercetători din SNSPA, în ceea ce privește activitatea de cercetare și diseminarea rezultatelor cercetării.

Pentru afilierea la un centru de cercetare din SNSPA, tinerii cercetători sunt rugați să ia legătura cu persoana de contact desemnată de fiecare centru.

Pentru participarea la eventuale proiecte de cercetare derulate în cadrul centrelor de cercetare din SNSPA, tinerii cercetători sunt invitați să urmărească în mod constant website-ul SNSPA, website-ul Școlii Doctorale, și paginile de social media ale acestora și să aplice la eventuale apeluri care pot fi deschise.

Pentru diseminarea rezultatelor cercetării sub forma publicațiilor științifice, tinerii cercetători sunt invitați să acceseze pagina dedicată publicării în reviste academice, în funcție de domeniul de interes. De asemenea, pentru publicarea în reviste academice din străinătate, tinerii cercetători sunt invitați să consulte listele cu reviste științifice pe domenii de interes, disponibile prin platforma E-nformation.

Pentru diseminarea rezultatelor cercetării sub forma participării la conferințe naționale/internaționale, tinerii cercetători sunt invitați să urmărească în mod constant fluxul de știri de pe website-ul SNSPA, unde pot fi anunțate apeluri la conferințe academice organizate de/în SNSPA. De asemenea, pentru a avea acces la apeluri lansate în cadrul unor conferințe internaționale din străinătate, tinerii cercetători pot urmări website-urile principalelor instituții/organizații care sunt recunoscute în domeniul lor de interes.

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget