Cursuri online Web of Science pentru studenți, cadre didactice și cercetători

Web of Science Group vă invită la două cursuri online gratuite, adresate tuturor utilizatorilor din SNSPA: studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari etc.

 

Sprijinirea inițiativelor de cercetare deschisă cu date de încredere și instrumente scalabile | Luni, 21 martie 2022, ora 16.00 (București)

Știința deschisă este o schimbare de sistem, iar abordarea sa accesibilă și colaborativă ar trebui să accelereze cercetarea și descoperirea. În calitate de producător de resurse neutre din punct de vedere editorial, Web of Science este un pionier al noilor modalități de a sprijini inițiativele de știință deschisă în întreaga comunitate prin furnizarea de date și servicii.
Participă la această sesiune pentru a afla cum se poate măsura conformitatea cu mandatele de finanțare, cum se măsoară impactul relevant și cum se poate îmbunătăți eficiența și transparența cercetării

 

O evoluție continuă în evaluarea revistelor | Miercuri, 23 martie 2022, ora 16.00 (București)

Creșterea continuă a producției academice, dinamica schimbătoare a pieței determinată de cercetarea deschisă și așteptările în continuă schimbare ale părților interesate fac ca astăzi să fie mai important ca oricând să ne bazăm pe instrumentele de analiză a revistelor.
Participă la această sesiune pentru a afla cum datele Clarivate te vor ajuta să iei decizii încrezătoare în peisajul în continuă evoluție al publicațiilor academice de astăzi, indiferent dacă depui primul tău manuscris sau gestionezi un portofoliu de mii de publicații.

 

Vă rugăm să vă înscrieți, folosind adresa dvs. instituțională, aici.

 

Un certificat de participare va fi eliberat participanților.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget