Despre rolul tehnologiei pentru diplomația economică și dezvoltarea afecerilor globale, la un nou curs-eveniment online, deschis tuturor studenților SNSPA

Marți, 3 mai 2022, ora 18:30, echipa Masteratului de Politică și Economie Europeană din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA), alături de Facultatea de Management (SNSPA), invită studenții și cadrele didactice să participe online la un nou curs-eveniment, cu tema: “Tehnologie, management internațional și diplomație economică”.

Invitatul special al evenimentului este Sebastian Cochinescu, fondator și CEO al companiei americane TailPath, companie care adaugă transparență în lanțurile de distribuție folosind tehnologia blockchain.
Sebastian Cochinescu are o experiență de peste 22 de ani în tehnologie, management și media, lucrând pentru Apple, Hubert Burda Media și Avandor. În anul 2017 a absolvit cursul de management executiv în blockchain la Facultatea Berkeley Law, University of California, iar în anul 2018 a primit Emblema de Onoare a Statului Major al Apărării.

 

Cursul este deschis tuturor celor interesați de tema evenimentului.

Vă invităm să participați la această întâlnire online, completând acest formular online.

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter