Fii vocea generației tale! Înscrie-te în proiectul „Tineri. Voce. Reprezentare”

Consiliul Tineretului din România, în colaborare cu Ambasada Franței în România, Institutul Francez din România și Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), organizează în perioada 5 octombrie 2021 – 31 martie 2022 proiectul „Tineri. Voce. Reprezentare”, având ca scop sprijinirea implicării tinerilor în soluționarea problemelor societății prin campanii de advocacy.

 

Mai precis, „Tineri. Voce. Reprezentare” pornește de la proiectul ,,Școala de Reprezentare a Tinerilor”, care s-a desfășurat în 2020 și a format 40 de tineri, și  își propune să formeze și să susțină tinerii interesați de reprezentarea drepturilor și intereselor tinerilor, astfel oferindu-le oportunitatea de a deveni o voce pentru generația lor.

 

Proiectul constă în parcurgerea a două module de formare, unul în perioada 5-10 octombrie, respectiv unul în luna noiembrie, în cadrul cărora participanții vor beneficia de traininguri susținute de experți, prin intermediul cărora își vor dezvolta competențele de planificare și implementare a campaniilor de advocacy și vor fi introduși în specificul activității de reprezentare.

 

Odată încheiate cele două module, tinerii implicați vor fi împărțiți în echipe de câte 2-3 persoane, iar cu susținerea Consiliului Tineretului din România, vor organiza campanii de advocacy, care ne dorim să devină instrumente pentru extinderea rețelei tinerilor care luptă pentru soluționarea problemelor din comunitatea din care fac parte.

 

Astfel, suntem în căutarea a 25 de tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 26 de ani, care își doresc să facă primul pas spre un viitor mai frumos pentru tinerii din România, devenind o voce pentru ei și oferindu-le sprijinul de care au nevoie.

 

Consideri că proiectul nostru te poate ajuta să construiești schimbarea de care ai nevoie?

Nu ezita! Fii și tu unul dintre liderii generației tale și înscrie-te în proiectul nostru, până pe 15 septembrie, accesând formularul: https://forms.gle/TJYxx8es6gqNLjUU8.

Proiectul Tineri. Voce. Reprezentare este găzduit în cadrul proiectului Summitul Tinerilor 6.0: Mozaic, iar acest fapt oferă, în plus, participanților oportunitatea de a participa la diverse sesiuni plenare, activități non-formale și culturale, specifice temei Mozaic.

Toate noutățile legate de acest proiect se vor publica pe site-ul www.ctr.ro și pe pagina de Facebook a Consiliului Tineretului din România. Participarea este gratuită!

 

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter