#IN4Science. Sesiuni de informare pentru liceeni

Liceenii care doresc să susțină admiterea la facultate și să urmeze un program de studii în domeniul științe administrative, științe politice, științe ale comunicării sau științe economice sunt invitați să participe în perioada 9-15 iulie 2024, la sesiunile de informare #IN4Science.

Aceste sesiuni vor oferi elevilor o perspectivă detaliată asupra programelor de studii oferite de SNSPA, precum și informații privind oportunități de carieră și beneficiile unei educații la SNSPA.

Elevii vor avea șansa de a interacționa cu cadre didactice de la Facultatea de Administrație Publică, Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA), Facultatea de Management (SNSPA) și Facultatea de Științe Politice (SNSPA).

 

Program:

  • Sesiune de informare #IN4Science pentru liceenii pasionați de domeniul “Științe administrative”. Detalii și înscriere aici.
  • Sesiune de informare #IN4Science pentru liceenii pasionați de domeniul “Științe ale comunicării”. Detalii și înscriere aici.
  • Sesiune de informare #IN4Science pentru liceenii pasionați de domeniul “Științe economice”. Detalii și înscriere aici.
  • Sesiune de informare #IN4Science pentru liceenii pasionați de domeniul “Științe politice”. Detalii și înscriere aici.

 

Sesiunile de informare #IN4Science sunt organizate în cadrul proiectului “#IN SNSPA: Incluziune și acces în învățământul superior din domeniul științelor sociale”. Prin intermediul acestui proiect, SNSPA continuă să sprijine și să promoveze accesul la educație de calitate pentru toți tinerii, indiferent de proveniența lor socio-economică. În acest mod, SNSPA își menține angajamentul de a contribui la dezvoltarea viitoarei generații de lideri și profesioniști.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget