#IN Master. Sesiuni de orientare pentru studenţii şi absolvenţii interesaţi să-şi continue studiile cu un program de masterat la SNSPA

Studenţii şi absolvenţii interesaţi să-şi continue studiile cu un program de masterat la Școala Naţională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) sunt invitați să participe, în perioada 9-15 iulie 2024, la sesiunile de orientare #IN Master.

Vor fi prezentate toate programele de masterat din cadrul celor cinci structure academice ale SNSPA, oportunităţile profesionale pe care le oferă, disciplinele studiate, modalitatea de admitere, iar cadrele didactice vor răspunde la toate întrebările venite din partea viitorilor candidaţi.

 

Program:

  • Sesiune de orientare #IN Master la Facultatea de Administrație Publică (SNSPA) și la Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europene (SNSPA). Detalii și înscriere aici.
  • Sesiune de orientare #IN Master la Facultatea de Comunicare și Relații Publice. Detalii și înscriere aici.
  • Sesiune de orientare #IN Master la Facultatea de Management. Detalii și înscriere aici.
  • Sesiune de orientare #IN Master la Facultatea de Ştiinţe Politice (SNSPA). Detalii și înscriere aici.

 

La evenimente sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să-şi dezvolte competenţe şi abilităţi necesare unei poziţii de top management în sectorul public sau privat, viitorii specialişti în comunicare şi publicitate care doresc dezvoltarea unei cariere în mediul internațional, profesionişti pregătiţi să îşi asume sarcini de brand manageri sau interesaţi în dezvoltarea unei cariere în managementul resurselor umane, experți și cercetători în domeniul științelor politice, al guvernării locale, centrale și europene și al dezvoltării societății civile, specialialiști în proiectare de cercetare avansată sociologică și antropologică și analiza datelor utilizând metode calitative, cantitative și mixte, inclusiv metode etnografice și vizuale, viitorii experţi în gestionarea proiectelor cu finanţare europeană sau în evaluarea de politici publice şi a programelor europene, toţi cei care sunt interesaţi de o carieră diplomatică, în domeniul studiilor de securitate şi diplomaţiei, sau cei interesaţi de construirea unei cariere academice şi de cercetare.

 

SNSPA are un portofoliu complex, format din peste 58 de programe de masterat, în domenii precum: științe politice, ştiinţe administrative, drept, ştiinţe ale comunicării, sociologie, relații internaționale şi management. Programele de masterat sunt organizate la formele de învăţământ cu frecvenţă şi frecvenţă redusă, cu predare în limba română sau în limba engleză. Consultă lista tuturor programelor de masterat ale SNSPA, aici.

 

Sesiunile de orientare #IN Master sunt organizate în cadrul proiectului “#IN SNSPA: Incluziune și acces în învățământul superior din domeniul științelor sociale”. Prin intermediul acestui proiect, SNSPA continuă să sprijine și să promoveze accesul la educație de calitate pentru toți tinerii, indiferent de proveniența lor socio-economică. În acest mod, SNSPA își menține angajamentul de a contribui la dezvoltarea viitoarei generații de lideri și profesioniști.

 

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget