Lansare 4/4PentruPrieteni, ediția a VI-a

Ambasada Statelor Unite ale Americii și American Councils for International Education vă invită să vă alăturați la cea de-a șasea ediție a proiectului 4/4PentruPrieteni. Inspiraţi de gândurile remarcabilului activist american Dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?”, dorim să dedicăm perioada 1- 10 aprilie, comunității și faptelor bune.

 

În ediția din 2024, an electoral semnificativ pentru democrație, vă invităm să vă alăturați eforturilor pentru dezvoltarea democrației și pentru a sublinia importanța dreptului la vot, un instrument puternic pentru combaterea injustiției și eliminarea barierelor care ne separă.

 

Urmând modelul Statelor Unite ale Americii, care sărbătoresc în aprilie Luna Voluntarului, 4/4PentruPrieteni se dorește a fi o recunoaștere a muncii voluntarilor în folosul semenilor lor.

 

Ediția a VI-a a evenimentului “4/4Pentru Prieteni” va include și o componentă online specială dedicată coordonatorilor locali și voluntarilor, cu formatori din România și din SUA.

 

Dacă sunteți un ONG, grup de inițiativă locală, școală, liceu, universitate sau alt tip de organizație și vreți să găzduiți sau să organizați un eveniment în perioada 1- 10 aprilie, vă rugăm să completați acest formular până cel târziu pe 10 martie 2024.

 

Fiecare activitate înscrisă trebuie să aibă un singur coordonator, care va fi responsabil de asigurarea voluntarilor necesari pentru desfășurarea activității.

 

Reprezentanții Ambasadei SUA în România și ai Consiliilor Americane pentru Educație Internațională vor participa pe teren la varii activități, în funcție de disponibilitate.

 

Mai multe detalii, aici.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget