Lansarea proiectului “Cercetător-antreprenor pe piața muncii în domeniile de specializare inteligentă”

Miercuri, 17 iulie 2019, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), împreuna cu  partenerii de proiect – Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) şi Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), vă invita la conferinţa de lansare a proiectului “Cercetător-antreprenor pe piața muncii în domeniile de specializare inteligentă”, cod SMIS 2014+: 124708.

Evenimentul va avea loc la sediul SNSPA din Bd. Expoziţiei, nr. 30A, sector 1, Bucureșt), Sala 804, etajul 8, între orele 10:00-12:00.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Capital Uman (POCU), axa prioritară 6: Educație și competențe – Obiectivul specific 6.13 – Creșterea numărului absolvenților de învățământ terțiar universitar și nonuniversitar care își găsesc un loc de muncă urmare a accesului la activități de învățare la un potențial loc de muncă/ cercetare/ inovare, cu accent pe sectoarele economice cu potențial competitiv, identificate conform SNC, şi domeniile de specializare inteligentă, conform SNCDI, şi se desfăşoară pe o durată de 34 luni, între 24 mai 2019 şi 23 martie 2022.

Mai multe informaţii despre proiect găsiţi aici.

 

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget