Let’s Share! Campania de Crăciun, Ediția decembrie 2023

În perioada 4 – 18 decembrie 2023, Facultatea de Management organizează un nou eveniment caritabil de Crăciun, ce se desfăşoară sub egida conceptului “Let’s Share”. De peste 10 ani, generozitatea și bucuria de a dărui cadouri celor aflați în suferință au devenit valori de referință ale voluntarilor din cadrul Let’s Share!, studenți inimoși din cadrul Facultății de Management (SNSPA), coordonați de lect. univ. dr. Sergiu Stan. Începând din anul 2012, programul Let’s Share! a funcționat fără întrerupere, aducând zâmbete multor copii și adolescenți din centrele de plasament.

 

Vă invităm și anul acesta să sprijiniți acest demers caritabil ce se adresează copiilor cu neoplasm, aflați în îngrijire la Institutul Oncologic Bucureşti şi Hospice “Casa Speranței” Bucureşti, tinerilor instituționalizați aflați in plasament în cadrul Centrului nr. 7 de la Vidra, precum şi copiilor ce provin din familii cu risc social și financiar ridicat.

 

Puteți contribui cu donaţii, jucării, rechizite, hăinuțe și încălțăminte. Voluntarii Let’s Share! vă așteaptă, până luni, 18 decembrie 2023, la sediul SNSPA (Bd. Expoziției 30 A), hol central, în intervalul orar 10:00-19:00.

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget