Maparea stadiului actual al cercetării interdisciplinare în Management a SNSPA – rezultate preliminare

SNSPA implementează în perioada mai-decembrie 2021 proiectul Academic Advance: dezvoltarea capacității de cercetare interdisciplinară de excelență a SNSPA în domeniul Management, sub coordonarea prof. univ. dr. Florina Magdalena Pînzaru. Proiectul este finanțat de CNFIS.
Prin acest proiect se urmărește dezvoltarea strategică a infrastructurii umane și logistice a SNSPA, în vederea asigurării condițiilor necesare pentru susținerea agendei de cercetare interdisciplinară corelativă domeniului Management, aflat în plină dezvoltare la nivelul universității.

Unul dintre obiectivele proiectului vizează identificarea și evaluarea capacității de cercetare interdisciplinară a SNSPA în domeniul Management, raportat la practicile internaționale.

Vă prezentăm în acest studiu datele preliminare cu privire la cercetarea în aria Managementului și a Leadershipului, realizată de autori din SNSPA, în perioada 2010-2020.

Studiul este realizat de Corina Antonovici și Mihai Păunescu, în colaborare cu Alexandra Zbuchea, Roxana Marcu, Valentin Stoica și Radu Rugiubei.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter