Mesajul conducerii SNSPA cu ocazia deschiderii anului universitar 2020-2021

Dragi colege și colegi,
Dragi studente și studenți,

 

Pornim împreună într-un nou an universitar. Este un an atipic, cu multe provocări, dar și cu speranță, cu entuziasm și cu dorința de a ne depăși pe noi înșine.

Astăzi, nu avem șansa de a ne reîntoarce în amfiteatre, de a ne reîntâlni în sălile de curs sau de seminar, pentru că am fost nevoiți să punem, înainte de toate, siguranța tuturor celor față de care avem o responsabilitate. Suntem convinși, însă, că vom reuși, ca până acum, să oferim studenților, masteranzilor și doctoranzilor noștri cel mai bun spațiu, fie el și online, de învățare, perfecționare și realizare personală și profesională. Suntem cu toții parte a unei familii academice de al cărei nume suntem mândri și care ne obligă, pe toți – studenți, profesori, cercetători, membri ai aparatului administrativ – să ne reinventăm permanent și să facem educație de calitate.

În pofida contextului specific în care debutează acest an universitar, SNSPA își propune să rămână un etalon al implicării în problemele societății românești, pentru că Universitatea, ca instituţie, rămâne cea mai importantă instanţă publică în dezbaterea critică asupra deciziilor şi evoluţiilor sociale. De asemenea, SNSPA va proteja în continuare spațiul academic de influențele politice sau ideologice, care nu au nimic în comun cu binele şcolii româneşti.

Le urăm bun venit în comunitatea SNSPA tuturor bobocilor și îi felicităm pentru opțiunea lor! Suntem convinşi că Universitatea noastră o să le ofere instrumentele practice și conceptuale care le vor fi de folos în cariera aleasă, pentru a face față cu succes tuturor provocărilor

 

Vă urăm tuturor un an universitar cu realizări și să ne reîntâlnim cu bine!

Președintele Senatului SNSPA
Prof. univ. dr. Iordan Gh. BĂRBULESCU

Rectorul SNSPA
Prof. univ. dr. Remus PRICOPIE

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter