Mesajul conducerii SNSPA cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Dragi colege și colegi,

Dragi studente și studenți,

Ultimii ani au demonstrat că SNSPA este o comunitate puternică, cu valori bine conturate, încrezătoare în forța, în beneficiile și în sustenabilitatea acțiunilor comune. Chiar dacă pandemia de COVID-19 a reprezentat pentru noi toți o criză fără precedent, în același timp a generat necesitatea de a regândi politici și priorități care ne-au ajutat să dăm soluții corecte provocărilor și să proiectăm împreună viitorul. Am traversat o perioadă dificilă, dar am făcut-o fiind solidari și responsabili. În acest context, dorim să adresăm mulțumiri tuturor colegilor profesori și studenților, personalului didactic auxiliar din secretariate și din departamentele tehnice din SNSPA pentru atitudinea responsabilă și dedicată de care ați dat dovadă!

Sărbătorile Pascale reprezintă un moment important pentru fiecare dintre noi. Din păcate, anul acesta, bucuria pe care o aduce această Sărbătoare nu este completă. Suntem deopotrivă martorii unui război oribil, iar nedreptatea și furia pe care le resimțim sunt emoții care ne copleșesc.

În toată această perioadă, am realizat cu toții cât de importante sunt compasiunea și colaborarea pentru a merge mai departe. Membrii comunității SNSPA, alături de toți prietenii universității care au dorit să se implice, au dat dovadă de o mobilizare impresionantă în încercarea de a-i ajuta pe refugiații din Ucraina. Vrem să mulțumim profesorilor, personalului administrativ, studenților și absolvenților pentru tot sprijinul pe care l-au oferit. Împreună am demonstrat, încă o data, că avem puterea de a răspunde prompt la situații dificile și neașteptate.

Vă dorim ca aceste zile, încărcate de semnificație spirituală, să vă aducă bucurie, liniște și împlinire sufletească. Este momentul să redescoperim sentimentele sincere și să fim alături de toți cei care au nevoie de sprijin. Lumina şi căldura Paștelui să vă lumineze și să vă readucă speranța că binele învinge mereu!

 

Sărbători liniștite!

Cele mai bune urări vouă și celor dragi! Vacanță plăcută!

 

Președintele Senatului SNSPA

Prof. univ. dr. Iordan Gh. BĂRBULESCU

 

Rectorul SNSPA

Prof. univ. dr. Remus PRICOPIE

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter