Ministrul de externe al Republicii Muntenegru, Filip Ivanović, în vizită la SNSPA

Luni, 3 iunie 2024, ministrul de externe al Republicii Muntenegru, Filip Ivanović, s-a întâlnit cu studenți şi cadre didactice ale SNSPA, în cadrul unei prelegeri cu tema “Montenegro and the European Union: Navigating the Road to Membership”.

 

La eveniment au participat prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Andrei Țăranu, prodecanul Facultății de Științe Politice (SNSPA), lect. univ. dr. Claudiu Crăciun, directorul Departamentului de Științe Politice și Studii Europene, precum și reprezentanți ai Ambasadei Republicii Muntenegru la București.

 

Prelegerea a fost urmată de o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri, în care studenții SNSPA au avut oportunitatea de a discuta și a pune întrebări ministrului de externe al Republicii Muntenegru, Filip Ivanović.

 

Amintim că, în cursul lunii martie 2024, președintele Republicii Muntenegru, Jakov Milatović, a efectuat o vizită oficială în România, la invitaţia şefului statului român, Klaus Iohannis. Cu acest prilej, președintele Republicii Muntenegru a susținut la SNSPA o prelegere adresată membrilor comunității academice. Prezența la SNSPA a președintelui Republicii Muntenegru, Jakov Milatović, și a ministrului de externe, Filip Ivanović, consolidează legăturile culturale și academice și deschide noi orizonturi pentru cooperarea viitoare, între SNSPA și Universitatea din Muntenegru.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget