O nouă ediţie a programului “Descoperă ruta profesională @SNSPA”

La începutul lunii martie 2018, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează o nouă ediţie a programului „Descoperă ruta profesională @ SNSPA”. Programul cuprinde două sesiuni de consiliere și orientare în carieră, adresate elevilor din clasele a XI-a și a XII-a, care doresc să se formeze în domeniile socio-umane.

Alegerea unei rute profesionale este una dintre cele mai importante decizii în viață. Într-un mediu dinamic, competitiv, axat pe rezultat și performanță, sunt necesare abilități din ce în ce mai specializate, ceea ce solicită un grad ridicat de autocunoaștere și adaptare la schimbare. Influențele care mijlocesc decizia în carieră sunt din ce în ce mai numeroase. Totodată, tinerilor le sunt puse la dispoziție foarte multe oportunități, ceea ce face ca alegerea să fie mai dificilă.
Cunoscând dificultățile cu care se confruntă tinerii în ziua de astăzi, profesori ai Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), din cadrul Departamentului de Sociologie, Specializarea Psihologie, își propun să se implice în viitorul academic și profesional al elevilor de liceu, pentru alegerea unei viitoare cariere.

Cele două întâlniri vor avea loc la sediul SNSPA (Bd. Expoziției nr.30 A, sector 1), în data de 9 martie 2018 (sesiunea I) și 23 martie 2018 (sesiunea a II-a), de la ora 14:00. Participarea la cele două sesiuni este gratuită. Elevii care doresc să participe la acest program sunt rugați să completeze acest formular online, numărul de locuri fiind limitat.

Cadrele didactice care vor însoţi elevii la sesiunile de consiliere și orientare în carieră sunt rugate să se înscrie, trimiţând un mail la adresa: catalina.rosca@politice.ro.

 

Organizator eveniment: Lect. univ. dr. Cătălina Roșca
Email: catalina.rosca@politice.ro

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter