S-au afişat listele cu studenţii bursieri în semestrul II, anul universitar 2021-2022

Miercuri, 30 martie 2022, au fost afișate listele cu studenţii bursieri în semestrul II, anul universitar 2021-2022.

Listele studenţilor bursieri pot fi consultate pe platformele de e-learning ale structurilor academice din SNSPA, astfel:

Depunerea eventualelor contestații: 31 martie-1 aprilie 2022

Afișarea rezultatelor contestațiilor: 5 aprilie 2022

Studenţii bursieri în semestrul II, anul universitar 2021-2022, trebuie să completeze corect în acest formular online datele necesare pentru virarea burselor.

Termen limită pentru completare: 7 aprilie 2022

Completează formularul online, aici.

 

Studenţii bursieri în semestrul II, anul universitar 2021-2022, trebuie să completeze corect datele necesare pentru virarea burselor în acest formular online.

Studenţii români, studenții străini și studentii etnici români care au luat bursă în semestrul I şi sunt bursieri şi în semestrul II, în anul universitar 2021-2022, NU trebuie să completeze acest formular, dacă au același cont ca semestrul trecut.

Virarea burselor este condiţionată de transmiterea în timp util a datelor solicitate şi asumarea acestor date ca fiind personale. Studenții bursieri trebuie să fie titularii contului transmis, nu se pot vira bursele în conturile în care aceștia nu sunt titulari.

Bursele vor fi virate doar studenţilor care au completat corect formularul online cu datele necesare virării banilor, conform termenelor anunţate.

În situaţii excepţionale legate de virarea burselor, studenţii se pot adresa Serviciului Contabilitate la adresa de email: directia.economica@snspa.ro

 

Informații pentru studenții străini și etnici români (Republica Moldova, Albania, Macedonia etc.)

Studenţii străini și etnici români bursieri în anul universitar 2021-2022 care nu au completat datele necesare pentru virarea burselor în semestrul trecut, pot completa acest formular online. Virarea burselor este condiţionată de transmiterea în timp util a datelor solicitate şi asumarea acestor date ca fiind personale. Studenții bursieri trebuie să fie titularii contului transmis, nu se pot vira bursele în conturile în care aceștia nu sunt titulari.

Termen limită pentru completare: 7 aprilie 2022

Completează formularul online, aici.

 

Studenții străini și studenții care au fost admiși pe locurile de români de pretutindeni vor beneficia de bursă doar dacă au fost admiși pe un loc de buget cu bursă, conform scrisorii sau ordinului de acceptare la studii, emise de Ministerul Educației.

  • Pentru virarea burselor, studenții străini și românii de pretutindeni(Republica Moldova, Albania, Macedonia etc.), admiși pe locuri de buget cu bursă, studii de licență, masterat sau doctorat, trebuie să deschidă un cont bancar la o bancă din România. Studenții bursieri care nu transmit datele necesare pentru virarea bursei vor primi suma alocată doar după ce vor furniza datele unui cont bancar la o banca din România, unde sunt titulari.
Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget