SNSPA a participat la Forumul național studențesc, organizat de Universitatea din Delaware, Biden School of Public Policy and Administration

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a participat la cea de-a treia ediție a Forumului național studențesc “Free Expression and the Inclusive Community”, organizată de Universitatea din Delaware, Biden School of Public Policy and Administration, cu sprijinul Stavros Niarchos Foundation – Ithaca Initiative.

 

Evenimentul a avut loc în perioada 22-24 martie 2024, la sediul Universității din Delaware, și a reunit studenți și cadre didactice din peste 25 de universități din Statele Unite ale Americii, printre care Georgetown University, Johns Hopkins University, George Mason University, Florida International University și University of Virginia.

 

SNSPA a fost onorată să participe la acest eveniment, fiind prima universitate din România invitată la Forumului național studențesc. SNSPA a fost reprezentată de studentele Gabriela Rudnic și Maria Toma, înmatriculate la programul “Științe Politice” (anul 3) din cadrul Facultății de Științe Politice, coordonate de conf. univ. dr. Diana – Camelia Iancu, decanul Facultății de Administrație Publică.

 

 

SNSPA, prin Facultatea de Administraţie Publică, are încă din anul 2014 un acord instituţional de mobilităţi Erasmus+ cu Universitatea din Delaware şi Joseph R. Biden, Jr. School of Public Policy & Administration.

 

Participarea SNSPA la Forumul național studențesc “Free Expression and the Inclusive Community” demonstrează angajamentul ferm al universității pentru promovarea și susținerea valorilor democratice, a libertății de exprimare, a diversității de opinii și a unei culturi a respectului reciproc.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget