SNSPA, parteneră în cadrul unuia dintre cele mai importante proiecte de cercetare din Canada

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), reprezentată de conf. univ. dr. Loredana Ivan, cadru didactic la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, este parteneră în cadrul proiectului internațional “Aging in Data”, coordonat de Universitatea Concordia (Canada), prin prof. univ. dr. Kim Sawchuk.

 

Fondurile alocate realizării proiectului sunt în valoare de 2.5 milioane de dolari canadieni, fiind unul dintre cele mai importante granturi de cercetare din Canada.

 

Proiectul va reuni o rețea interdisciplinară de cercetători și experți din 19 instituții partenere și 34 de colaboratori din zece țări din Europa, America de Nord și Australia, care vor studia procesul de îmbătrânire, din punctul de vedere al științelor sociale, într-o eră a colectării de date digitale fără precedent.

 

Conf. univ. dr. Loredana Ivan este președinte al ENAS (European Network of Ageing Studies), principala organizație europeană în domeniul Ageing Studies, și face parte din reţeaua internaţională de cercetători ACT – Ageing Communication Technologies (ACT). Loredana Ivan a reprezentat România la EU – European Cooperation in Science and Technology, COST ACTION IS1402 Ageism – a multi-national, interdisciplinary perspective. A fost bursier Marie Curie la Universitatea Groningen, Interuniversity Center for Methodology (ICS) și visiting researcher la Universitatea Humboldt din Berlin, Institutul de Psihologie.

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter