SNSPA va desfășura cursurile în sistem online şi în semestrul al II-lea

Joi, 18 februarie 2021, după consultarea tuturor actorilor implicați în comunitatea academică, Senatul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a decis ca activitățile didactice din semestrul al II-lea al anului universitar 2020-2021 să se desfășoare în continuare în sistem online.

 

Începând din 22 februarie 2021, când va debuta cel de-al doilea semestru la SNSPA, toate cursurile se vor desfășura în sistem online, pe platformele de tip e-learning ale facultăților. Decizia a fost luată pentru a diminua riscul de infectare cu noul coronavirus, având în vedere situația epidemiologică din România, care impune menținerea măsurilor luate pentru prevenirea și combaterea infectării cu SARS-CoV-2, dar și cu mutațiile acestuia, extrem de contagioase, care se răspândesc rapid în întreaga lume.

 

Serviciile administrative ale SNSPA vor păstra aceleași măsuri de prevenție, în vederea limitării evoluției cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 și vor fi asigurate în continuare atât online, cât și față în față.

 

Accesul studenților, al cadrelor didactice și al vizitatorilor în sediile SNSPA se face doar pe baza unei programări prealabile.

 

SNSPA mulțumește tuturor celor care au contribuit eficient la prevenirea răspândirii noului coronavirus și susține o conduită responsabilă, pentru protejarea sănătății tuturor.

Comments are closed.