Sorin Dragnea, Secretar Șef al SNSPA, 23 de ani dedicați comunității noastre

Pe 22 martie 1999, prof. univ. dr. Vasile Secăreș, Rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) la acel moment, în urma unui concurs public, l-a numit pe Sorin Dragnea Secretar Șef al universității. După 23 de ani, comunitatea academică din SNSPA îl felicită pe Sorin Dragnea pentru activitatea pe care a îndeplinit-o cu profesionalism, implicare și responsabilitate în calitate de Secretar Șef al universității.

SNSPA, în cele trei decenii de existenţă, a cunoscut un permanent proces de dezvoltare, care de multe ori a dat tonul unor politici publice de modernizare a învăţământului superior din România. Dedicat activității pe care a coordonat-o, Sorin Dragnea s-a implicat pas cu pas în ceea ce astăzi este brandul SNSPA, Școala de guvernare, o universitate de elită, competitivă pe plan național și internațional. Sorin Dragnea a fost și rămâne o voce solidă și în afara SNSPA, expertiza sa fiind solicitată în mod constant de către Ministerul Educației, pentru a contribui la identificarea unor soluții de sistem, de la consultață (pro bono!) în procesul de redactare a unor acte normative (legi, hotărâri de guvern, ordine de ministru, norme, metodologii etc.), până la implementarea unor proiecte naționale și / sau internaționale, în domeniul învățământului superior.

Conducerea SNSPA îi mulțumește domnului Sorin Dragnea pentru munca în slujba comunității academice și a generațiilor de studenți și absolvenți SNSPA, pentru efortul depus la consolidarea structurilor academice ale universtății, pentru modul în care a coordonat activitatea Direcţiei Şcolaritate, colaborând totodată cu toate secretariatele facultăților, și, de asemenea, pentru sprijinul oferit tuturor colegilor din instituție, pe parcursul celor 23 de ani activitate în universitatea noastră.

Joi, 24 martie 2022, Sorin Dragnea va fi numit, prin decizie a Rectorului SNSPA, Director General Administrativ Adjunct – Managementul Actelor de Studii. Poziția de Director Școlaritate, cu atribuții de Secretar Șef SNSPA, va fi preluată, începând cu aceeași dată, de doamna Liliana Stancu (care lucrează în SNSPA de 22 de ani!).

Le urăm succes și așteptăm următoarele celebrări – de exemplu, 30 de ani de activitate în SNSPA!

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter