Workshop de prezentare a rezultatelor preliminare ale proiectului CIVICA “A pilot study on mapping the attitudes towards Covid-19 vaccination in online communities (ROHUVax)”, organizat de SNSPA și CEU

Echipa proiectului de cercetare “A pilot study on mapping the attitudes towards Covid-19 vaccination in online communities (ROHUVax)” – câștigătoare a celei de-a doua competiții de granturi de cercetare în cadrul CIVICA – va prezenta rezultatele preliminare ale cercetării într-un workshop organizat de SNSPA și CEU. Workshop-ul se va desfășura joi, 19 ianuarie 2023, ora 16:00 (ora României), pe Zoom și vor lua cuvântul experți de la SNSPA și CEU.

 

Proiectul ROHUVax este coordonat de prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, decanul Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, iar obiectivul final este crearea, testarea și validarea unui model interdisciplinar pentru analiza conversațiilor online de pe Facebook pe subiectul vaccinării Covid-19, având în vedere o abordare cross-culturală.

Agenda evenimentului poate fi consultată aici.

Pentru a participa la workshop, vă rugăm să vă înregistrați, până pe 18 ianuarie 2023, completând un formular online, disponibil aici.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget