Baze de date electronice

anelisplus

binaire opties kassa Întrucât unele acorduri ale furnizorului  bazelor de date bin脙陇re optionen steuer zahlen (ANELIS Plus) cu operatori ai resurselor de informare și documentare științifică în format electronic au expirat la sfârșitul lunii decembrie 2015, există posibilitatea ca accesul la baze de date să fie temporar restricționat. ANELIS Plus depune eforturi pentru a remedia această situație. Vă mulțumim pentru înțelegere!


http://www.inindiya.com/?pot=binary-options-brain-review&418=aa binary options brain review Comunitatea academică din SNSPA beneficiază de accesul la următoarele resurse de informare și documentare științifică în format electronic:

SAGE logo

http://kxs.net/?pg=what-are-binary-options-trading-signals&80a=01 what are binary options trading signals proquest logo

jstor
oxford wolSiteLogo springerlink
 ebsco  Tbody2 JOU-twitter-avatar

http://bremer-handballcup.de/?pq=viel-geld-verdienen-mit-online-umfragen&a39=4c viel geld verdienen mit online umfragen thomson reuters co logo

binary options tax in south africa Science-Direct

 
http://hotmeal.net/?pg=binary-options-avanza binary options avanza Ghid de accesare a resurselor electronice la care SNSPA se abonează prin intermediul Asociației ANELIS PLUS - acces mobil și din intranetul SNSPA

binære optioner kursus Accesarea acestor platforme şi baze de date se poate face atât din rețeaua de intranet a SNSPA (inclusiv prin wireless), cât și de la domiciliu (instrucțiunile de acces mobil pot fi consultate aici). Pentru informații complete privind conținuturile fiecărei resurse de informare științifică în format electronic vă rugăm să accesați aici. Pentru generarea conturilor de acces mobil, vă rugăm să consultaţi acest  binaire opties weekend Ghid.

http://korkreativ.com/?nav=sure-win-binary-options&8d9=ce sure win binary options Accesul la aceste resurse informaționale este asigurat prin proiectul „Continuarea accesului electronic național la literatura științifică și noi modalități de a susține și promova sistemul de cercetare din România – Anelis Plus” - PN-II-CT-PI-CD-2. Proiectul este implementat de Asociația Universităţilor, Institutelor de Cercetare - Dezvoltare şi Bibliotecilor Centrale Universitare din România “Anelis Plus” și cofinanțat de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) prin Programul Capacități.

SNSPA asigură din fondurile proprii acces permanent la subscripțiile JSTOR. Accesarea acestora, inclusiv de la domiciliu, se face de pe pagina www.politice.ro  Vă rugăm să solicitaţi datele de identificare (nume utilizator şi parola de acces) de la tutorii de an.

Dinamica accesărilor resurselor electronice abonate de SNSPA prin Anelis Plus în perioada 2013-2015

dinamica accesarilor

Mai multe din această categorie: « Biblioteca Catalog online »