Workshop dedicat doctoranzilor in Management

Echipa proiectului „Academic Advance: dezvoltarea capacității de cercetare interdisciplinară de excelență a SNSPA în domeniul Management” a organizat joi, 7 octombrie 2021, workshop-ul „Provocări privind cercetarea doctorală în domeniul Management”, adresat tuturor doctoranzilor în domeniul Management din SNSPA.

Întâlnirea a avut ca scop desenarea unui roadmap pentru tinerii cercetători în domeniul Management și a fost moderată de prof. univ. dr. Elena-Mădălina Vătămănescu, directoarea Domeniului de doctorat în Management din SNSPA, alături de care au participat prof. univ. dr. Florina Pînzaru, directoarea proiectului Academic Advance, și coordonatorii de doctorat în domeniul Management, respectiv prof. univ. dr. Alexandra Zbuchea, prof. univ. dr. Adriana Grigorescu și prof. univ. dr. Constantin Brătianu.

Principalele teme de discuție au privit: exigențele cercetării științifice, procesul de publicare a lucrărilor științifice și informații despre oportunități de networking în context academic și de cercetare. Doctoranzi din ani diferiți au împărtășit experiențe de pe parcursul studiilor doctorale, oferind colegilor insight-uri și sugestii cu privire la gestionarea unor situații specifice.

Evenimentul s-a desfășurat pe platforma Webex.

Proiectul ”Academic Advance: dezvoltarea capacității de cercetare interdisciplinară de excelență a SNSPA în domeniul Management” are drept scop dezvoltarea strategică a infrastructurii umane și logistice a SNSPA în vederea asigurării condițiilor necesare pentru susținerea agendei de cercetare interdisciplinară corelativă domeniului Management, aflat în plină dezvoltare la nivelul universității.

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter