Conferința de încheiere a proiectului transnațional “Building an innovative network for sharing of best educational practices, incl. game approach, in the area of international logistics and transport”

Luni, 30 mai 2022, a avut loc, la Sofia (Bulgaria), conferința de încheiere a proiectului transnațional “Building an innovative network for sharing of best educational practices, incl. game approach, in the area of international logistics and transport”. La întâlnirea cu partenerii din Bulgaria (din cadrul Universității de Economie Națională și Mondială) și Germania (din cadrul Universității Heilbronn), SNSPA a fost reprezentată de managerul de proiect, lect. univ. dr. Ana Maria Costea, și de expertul în relații internaționale, dr. Alexandra Nunweiller.

În cadrul întâlnirii, s-a discutat despre gradul de realizare a obiectivelor asumate (în raport cu indicatorii stabiliți) și despre nivelul de coordonare și cooperare în cadrul parteneriatului. Obiectivele de etapă, precum și obiectivul final – de a dezvolta și disemina abordări și bune practici în domeniul logisticii și transportului, inclusiv prin construirea unor rețele interactive la nivelul instituțiilor de învățământ superior – au fost realizate cu succes, ca urmare a unei bune coordonări și cooperări transnaționale cu partenerii SNSPA din cadrul acestui proiect.

O parte a rezultatelor obținute și o prezentare succintă a echipei care a participat în cadrul acestui proiect sunt disponibile aici.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget