Devino Ambasador SNSPA la CIVICA pentru anul universitar 2023-2024

Vrei să reprezinți Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) în cadrul CIVICA, Universitatea Europeană de Științe Sociale, în calitate de Ambasador #CIVICA?

 

Înscrie-te până pe 7 octombrie 2023 și participă la selecție! Aceasta va consta într-un interviu, în limba engleză, unde vei prezenta modul în care consideri că trebuie asumat și realizat rolul de ambasador #CIVICA, ce înseamnă să fii #studentSNSPA la CIVICA, felul în care ai interacționat sau vei interacționa cu grupuri multi-etnice / culturale și cum crezi că poți încuraja implicarea civică a tinerilor europeni. Interviul va avea loc online, pe 9 octombrie 2023, ora 16:00.

 

Pentru înscrieri, trimite un mail la adresa decanat@administratiepublica.eu, în care menționezi: numele, facultatea, anul și programul de studii la care ești înmatriculat/ă. Termen limită: 7 octombrie 2023, ora 16:00.

 

Devino Ambasador CIVICA pentru anul universitar 2023-2024! Vei colabora cu  studenți și tineri cercetători de la toate universitățile membre #CIVICA, vei beneficia de numeroase oportunități de networking cu colegi din întreaga Europă și vei avea șansa de a contribui la un proiect inovator pentru învățământul superior.

Persoanele eligibile pentru a participa la selecție trebuie sa respecte concomitent următoarele condiții:

  • Să fie înmatriculate la orice program de studiu din cadrul SNSPA, indiferent de vârstă sau naționalitate, formă de învățământ și finanțare;
  • Să cunoască limba engleză foarte bine; fluența în limba franceză va fi considerată un avantaj;
  • Să aibă calitatea de student (ă) în SNSPA pe tot parcursul anului universitar 2023-2024, dar în mod necesar până în iulie 2024 inclusiv;
  • Să dovedească implicare civică și respect pentru valorile europene;
  • Să fie disponibile pentru deplasări în țară și în străinătate, în vederea promovării CIVICA, în timpul anului calendaristic 2024.

 

SNSPA va fi reprezentată de 2 studenți/studente, care, în calitate de Ambasadori CIVICA, vor ajuta la facilitarea comunicării între instituțiile partenere și studenți și au următoarele responsabilități:

  • Își reprezintă universitatea pe website-ul oficial al CIVICA;
  • Vor fi un punct de contact pentru studenții interesați de proiectul CIVICA;
  • Vor promova proiectul CIVICA în cadrul comunității de studenți;
  • Vor participa la promovarea evenimentelor și programelor SNSPA;
  • Vor deveni membri ai unei rețele de Ambasadori CIVICA.

 

Pentru mai multe informații legate de consorțiu universitar european CIVICA, accesați civica.eu.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget