Admiterea la programele de licență ale Facultății de Management (SNSPA)

Admiterea la programele de licență ale Facultății de Management (SNSPA) a cetățenilor români cu domiciliul în România, precum și a cetăţenilor din statele membre ale Uniunii Europene, ale Spaţiului Economic European (Norvegia, Islanda, Liechtenstein) şi din Confederaţia Elveţiană, se face online, prin intermediul platformei admitere.snspa.ro, în ordinea descrescătoare a mediei de concurs, respectiv a mediei examenului de Bacalaureat, în limita locurilor prezentate în oferta educațională pentru anul universitar 2024-2025.

 

Consultă oferta educațională a Facultății de Management (SNSPA) și condiţiile de admitere! Alege programele de studii care răspund cel mai bine aptitudinilor, pasiunilor și dorințelor tale de formare.

Programele de studii

Management (IF)

Durata: 3 ani (6 semestre, 180 ECTS)
Forma de învățământ: cu frecvenţă (ZI)
Limba de studiu: română

Disciplinele studiate, aici.

 

SNSPA este o instituţie publică de învăţământ superior. Pentru admitere, universitatea scoate la concurs locuri finanțate de la buget (fără taxă) și locuri în regim cu taxă. Vezi numărul locurilor de buget, aici.

 

Calendarul admiterii online la Facultatea de Management

 • Înscrieri online: 8 – 19 iulie 2024, ora 14:00
 • Afișarea rezultatelor finale (candidați admiși pe locurile alocate de la buget, taxă, listă de așteptare): 23 iulie 2024
 • Înmatricularea candidaţilor declaraţi admişi: 24 – 25 iulie 2024
 • Înmatricularea candidaţilor declaraţi admişi din listele de așteptare: 26 și 29 iulie 2024

 

 

Informații privind admiterea la Facultatea de Management pentru:

 • Cetăţenii din Republica Moldova, Albania, Ucraina de origine etnică română – click aici
 • Non-EU Citizens interested in becoming students at the Faculty of Management, please visit this page

 

 

Cum se desfășoară înscrierea online la programele de licență ale Facultății de Management

Pentru înscrierea la concursul de admitere online, candidații sunt invitați să urmeze acești pași:

Pasul 1. Pregătirea înscrierii
Înscrierea online la Facultatea de Management se desfășoară în perioada 8 – 19 iulie 2024.

Pentru înscrierea online la SNSPA ai nevoie de:

 • un dispozitiv de tip desktop PC, laptop, tabletă sau telefon mobil, cu acces la internet;
 • adresă personală de e-mail pe care să o monitorizezi constant;
 • aproximativ 15 minute pentru selectarea facultății și a programelor de studii la care vrei să te înscrii, completarea câmpurilor obligatorii, încărcarea documentelor fotografiate/scanate și achitarea taxei de înscriere.

 

Asigură-te că ai la îndemână toate actele de care vei avea nevoie pentru a completa câmpurile obligatorii (Poți încărca în platforma de admitere documentele, în format *.pdf, *.png sau *.jpeg/jpg).

Fotografiază sau scanează următoarele documente necesare înscrierii:

 • certificatul de naștere,
 • cartea de identitate,
 • diploma de Bacalaureat (sau diplomă echivalentă cu aceasta). Absolvenţii de liceu promoţia 2024 pot încărca adeverinţa care atestă promovarea examenului, în care se menţionează atât media generală obţinută la examenul de Bacalaureat, cât şi notele obţinute la probele susţinute.
 • adeverinţă medicală tip, eliberată de medicul de familie,
 • certificatul de căsătorie (dacă este cazul),
 • documente care demonstrează încadrarea candidatului în una din categoriile speciale: olimplici naționali sau internaționali, absolvenți cu diploma de bacalaureat proveniți din licee din mediul rural, absolvenți proveniți din sistemul de protecție socială, persoanele cu cerințe educaționale speciale/dizabilități și candidați aflați în situații de risc (document scanat sau fotografie a documentului).

 

Dacă ai întrebări:

 

Pasul 2. Completează contul de candidat la admiterea la Facultatea de Management (SNSPA)

Platforma de admitere se deschide pe 8 iulie, la ora 9:00 și se închide pe 19 iulie, la ora 14:00. În perioada înscrierilor accesează platforma admitere.snspa.ro, secțiunea Înscrieri online și creează-ți contul de candidat/ă la admiterea la SNSPA.

Înscrierea online se realizează rapid.

 • Selectează programul de studii la care vrei să te înscrii la Facultatea de Management (SNSPA).
 • Completează câmpurile obligatorii și încărcă toate documentele solicitate, scanate/fotografiate.
 • Asigură-te că ai completat corect media examenului de Bacalaureat, care va reprezenta media ta de admitere.
 • Taxa de înscriere este unică, în valoare de 80 de lei, indiferent de numărul programelor pentru care ai optat. Achită online taxa de înscriere, direct din contul de candidat, sau încarcă dovada plății, dacă ai achitat taxa prin ordin de plată / internet banking.

 

Pasul 3. Finalizează înscrierea

După ce ai completat toate câmpurile și ai încărcat toate documentele solicitate, verifică cu atenție sumarul înscrierii, la secțiunea Finalizare. Platforma te atenționează în cazul în care una sau mai multe secțiuni ale contului tău sunt incomplete și te îndrumă către acestea.
Nu poți finaliza înscrierea dacă există secțiuni incomplete. Previzualizează „Fișa de înscriere” pentru a te asigura că opțiunile, informațiile și documentele încărcate sunt corecte. Apasă butonul “Finalizează înscrierea”! numai după ce ești sigur că ai completat toate informațiile corect și ai făcut opțiunile dorite.

 • Atenție! După apăsarea butonului “Finalizează înscrierea”! nu mai poți face modificări.

După finalizarea înscrierii, în contul tău, vei găsi fișa ta de înscriere, disponibilă pentru descărcare. Salvează și printează fișa! Vei avea nevoie de ea la înmatriculare.

 • Atenție! După finalizarea înscrierii, vei primi, pe mailul folosit la crearea contului de candidat/ă, codul tău unic de înscriere. Folosind acest cod, te vei regăsi pe listele publicate cu rezultatele admiterii.

 

Ce ar trebui să mai știi:

 • După finalizarea înscrierii, în contul tău, vei găsi fișa ta de înscriere, disponibilă pentru descărcare. Salvează și printează fișa! Vei avea nevoie de ea la înmatriculare.
 • Marți, 23 iulie 2024, accesează admitere.snspa.ro, unde se vor afișa rezultatele admiterii la cele patru facultăți ale SNSPA, precum și detaliile legate de înmatriculare.
 • Urmărește permanent calendarul admiterii și website-ul Facultății de Management. După afișarea listelor cu toți candidații admiși pe locurile de la buget și taxă la Facultatea de Management, confirmă locul la programul de studii la care ai fost admis(ă) și înmatriculează-te. Neprezentarea la secretariat în perioada menționată atrage după sine pierderea locului ocupat.

 

Taxe

Taxa de înscriere la concursul de admitere: 80 de lei. Modalitate de plată a taxei de înscriere, aici.

Taxa de înmatriculare: 100 lei

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget