SNSPA păstrează aceleași măsuri de prevenție împotriva COVID-19 și rămâne în mediul online, până la finalul anului universitar 2020-2021

Miercuri, 19 mai 2021, după consultarea tuturor actorilor implicați în comunitatea academică, conducerea Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a luat decizia de a păstra aceleași măsuri de prevenție în vederea limitării evoluției cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 în rândul profesorilor, studenților și personalului administrativ din cadrul SNSPA, chiar dacă au fost adoptate măsuri generale de relaxare, la nivel național.

 

Astfel, activitățile didactice de predare din semestrul al II-lea al anului universitar 2020-2021 se vor desfășura în continuare în sistem online, pe platformele de tip e-learning ale facultăților. De asemenea, sesiunea de examene se va desfășura online, precum și examenele de finalizare a studiilor de licență și de masterat.

 

Admiterea 2021 la programele de studii universitare de licență, masterat și doctorat ale SNSPA se va desfășura în mediul online, prin intermediul platformei admitere.snspa.ro, conform calendarului anunțat.

 

Modalitatea de organizare a activităților didactice și de cercetare în noul an universitar 2021-2022 se va decide pe parcursul lunii septembrie 2021, în funcție de situația epidemiologică la nivel național.

 

De la începutul pandemiei, sănătatea studenților și a angajaților din cadrul SNSPA a reprezentat principala preocupare a conducerii universității. SNSPA a fost prima universitate din România care a dispus luarea unor măsuri de prevenţie pentru diminuarea răspândirii virusului COVID-19 și a organizat activitatea didactică în mediul online de la primele semne ale pandemiei generate de noul coronavirus. SNSPA consideră că imunizarea prin vaccinare este cea mai bună cale de apărare de care dispunem în acest moment pentru a lupta împotriva acestei pandemii și singura conduită responsabilă, pentru noi și pentru ceilalți, care ne va duce, cât mai rapid, la normalitate.

 

Comments are closed.